Despre noi

OCN “EXPERT LEASING & FINANCE” SRL este compania care oferă cele mai bune condiţii de finanţare de pe piaţa de leasing a Republicii Moldova. Având la temelie un personal cu experienţă acumulată de peste 10 ani de activitate pe piaţa financiară, compania noastră vă acordă toate serviciile financiare (LEASING şi ASIGURĂRI) într-o singură soluţie.


Misiunea companiei OCN “EXPERT LEASING & FINANCE” SRL este de a oferi soluţii clienţilor noştri, la cel mai înalt grad de profesionalism, rapiditate şi eficienţă. Noi suntem soluţia pentru dezvoltarea afacerii D-stră, leasing-ul fiind un produs modern şi econom ce constituie o investiţie fără capital şi permite procurarea unui bun fără a achita imediat preţul său, oferindu-vă un management eficient al investiţiilor şi dezvoltarea mai multor proiecte concomitent.


Pentru a fi într-un pas cu tendinţele moderne ne-am axat activitatea pe finanţarea în leasing a unei game largi de produse, cum ar fi:

Auto noi

Auto rulate

Autocamioane

Imobile (Apartamente, spații comerciale, oficii)

Transport tehnic

Tehnică agricolă

Calitatea înaltă a serviciilor prestate, rapiditatea şi responsabilitatea cu care lucrăm noi, abordarea fiecărui client individual în concordanţă cu necesităţile sale, împreună cu politica transparentă şi competitivă a preţurilor pe care o promovăm, ne permite o colaborare avantajoasă şi de lungă durată cu clienţii noştri. Echipa noastră vă stă permanent la dispoziţie, pentru a găsi soluţii şi a propune produse adaptate cerinţelor D-stră.


Tel: (+373 22) 22-85-80

Fax: (+373 22) 22-85-83

E-mail: office@expertleasing.md

E-mail: office@elm.md

Adresa: mun. Chişinău, bd. Grigore Vieru, 28