Compania OCN “EXPERT LEASING & FINANCE” SRL și-a schimbat de curând denumirea.

Publicat de 11.08.2021

Parcursul companiei EXPERT LEASING pe piața locală este mai mare de 10 ani, mai exact din 22 noiembrie 2010, cu o vastă experiență, reputație impecabilă, clienți fideli, ceea ce înseamnă încredere, transparență și siguranță.

Am demonstrat de-a lungul anilor că merităm aprecierea clienților și avem ca unic scop construirea unor relații de durată și reciproc avantajoase.

După mulți ani în spate de activitate continuă în care am evoluat și am crescut portofoliul, am venit permanent cu cele mai atractive soluții de finanțare.

Suntem o echipă de profesionişti, suntem o echipă de experți, cu o experienţă bogată în domeniul leasingului. Odată cu lansarea noii identități de brand – EXPERT LEASING, am păstrat în continuare dorința noastră de bază – de a fi un model de afaceri autentic, care are același scop – de a crește și evolua împreună.

Motto-ul nostru este «Pentru că meriți» și suntem ferm convinși că fiecare client merită ceea ce e mai bun! Deviza noastră este să evoluăm în fiecare zi prin munca depusă și abordarea fiecărui client în parte. Iar devotamentul, corectitudinea și loialitatea acumulate pe parcursul anilor ne vor asigura obținerea în continuare a celor mai frumoase rezultate.

 

Cu deosebit respect, echipa EXPERT LEASING!